Derby Midland FC

Denne artikkelen mangler kildehenvisninger, og opplysningene i den kan dermed være vanskelige å verifisere. Kildeløst materiale kan bli fjernet. Helt uten kilder. (10. okt. 2015)

Derby Midland Football Club var en engelsk fotballklubb som eksisterte fra 1883 til 1891. Klubben var fra Derby som ligger i den engelske regionen Øst-Midlands.

Historie

Klubben var med i FA-cupen for første gang i 1883/84-sesongen, og fikk walk-over i turneringens første runde. Den første cupkampen deres kom derfor i 2. runde mot Birmingham Excel den 1. desember 1883. Resultatet ble 1-1, og Derby Midland vant 2-1 i omkampen to uker senere. I den 3. runden denne sesongen var Wednesbury Town motstander i en kamp Midland tapte 1-0.

Klubben var et av de opprinnelige medlemmene i den første The Midland League som kom i gang i 1889. I den første sesongen ble de nummer 2, mens de året etter tok en 4.-plass.

I 1891 ble klubben opptatt i Derby County, som spilte i den nasjonale The Football League.